En Route magazine

En Route Magazine

En Route, opgericht in 1987, mogen we wel de nestor onder de Frankrijk-magazines noemen. Al meer dan 35 jaar inspireert En Route liefhebbers van Frankrijk in Nederland en België over Bijzonder Frankrijk, niet voor niets de ondertitel van het magazine. Vier keer per jaar met telkens wisselende regio’s, streken en steden die in beeld worden gebracht met pakkende reportages die aanmoedigen om snel weer en route te gaan!

Naast de reportages bevat En Route altijd een uitgebreide agenda voor bijzondere evenementen, festivals, concerten, tentoonstellingen in Frankrijk en… Parijs in het bijzonder. Want Parijs heeft natuurlijk een speciaal plekje in het hart van En Route, net als bij onze lezers. Ook vormen een aantal pagina’s over de Franse taal een vaste kern van iedere editie van En Route, want wie houdt niet van la langue de Molière?

En Route is los verkrijgbaar in de betere boekhandel en kiosk in Nederland en Vlaanderen én hier te bestellen op de website. Maar echte liefhebbers van Frankrijk nemen natuurlijk een abonnement. Een jaartje Frankrijk met vier keer per jaar En Route op de deurmat voor slechts € 33

Neem nu een abonnement
Doe een abonnement cadeau
Bestel En Route editie(s) online

Ile de France

Overige Frankrijkmagazines en -websites

En Route wordt uitgegeven door Publièra Publishers, een uitgeverij met meer uitgaves over Frankrijk:

Maison en France

Hét magazine over wonen, leven en werken in Frankrijk. Een informatie- en inspiratiebron voor iedere (toekomstig) eigenaar van een huis in Frankrijk dat elke kwartaal uitkomt. Maison en France biedt tevens online een uitgebreid en actueel woningaanbod en organiseert twee keer per jaar een Infodag voor dromers, kopers en eigenaren van een huis in Frankrijk.

www.maisonenfrance.com

Côte & Provence 

Voor wie verliefd is geworden op het mediterrane Frankrijk is dit hét magazine om elk kwartaal weer lekker weg te dromen naar de Provence en de Côte d’Azur en nieuwe ideeën op te doen voor een volgend bezoek aan de streek.

www.coteprovence.nl

Chambres d’Hôtes en Gîtes Wijzer

Op zoek naar een heerlijke adresjes in Frankrijk? Deze twee website wijzen je de weg naar de leukste chambres d’hôtes en de mooiste gîtes à la campagne. Honderden adresjes, met veelal bijzondere arrangementen of workshops, vind je er in praktisch ieder hoekje van la douce France. Reserveer vandaag nog…

www.chambresdhoteswijzer.nl   www.giteswijzer.nl