Over En Route

En Route laat het hart van elke liefhebber van Frankrijk sneller kloppen. Sinds de oprichting in 1987 is het magazine uitgegroeid tot de nestor onder de Frankrijk-magazines, en het inspireert al meer dan 35 jaar liefhebbers van Frankrijk in Nederland en België. De ondertitel van het magazine, Bijzonder Frankrijk, verraadt al waar het hier om draait: En Route brengt de bijzondere kanten van Frankrijk onder de aandacht.

En Route is bijzonder omdat het een schat aan informatie biedt over al het moois wat Frankrijk te bieden heeft. Door de jaren heen heeft En Route zich ontwikkeld tot een autoriteit op het gebied van Franse cultuur, geschiedenis, gastronomie en reizen. De website biedt dan ook een diversiteit aan artikelen en reportages over de verschillende regio’s, streken en steden van Frankrijk.

De pakkende reportages van En Route zijn een ware inspiratiebron voor de lezers. De artikelen zijn geschreven met oog voor detail en zijn voorzien van prachtige fotografie. Of het nu gaat om een stedentrip naar Parijs, een wandeling door de wijnvelden van de Bourgogne of een culinaire reis door de Provence, En Route brengt het allemaal in beeld. Dit maakt het magazine en de website niet alleen interessant voor reizigers, maar ook voor mensen die geïnteresseerd zijn in de Franse cultuur en geschiedenis.

Kortom, En Route is er voor iedereen die geïnteresseerd is in Frankrijk. Met haar rijke historie, gevarieerde landschappen en culinaire hoogstandjes heeft Frankrijk veel te bieden. En Route zorgt ervoor dat deze rijkdom in al haar facetten tot leven komt en dat de lezers worden aangemoedigd om snel weer en route te gaan!

Ontdek de Franse streken