De nieuwe En Route zomereditie is uit!

In de nieuwe zomereditie van En Route (#180) nemen we je mee naar steden als Lyon en Marseille maar ook naar prachtige dorpjes als Les Baux-de-Provence in de Provence en Bellême in de Normandische Perche. We varen naar het prachtige Belle-Île aan de Bretonse kust, fietsen door de wijngaarden van de Grands Crus de Bourgogne en wandelen door de Vercors en nog veel meer.

Want natuurlijk hebben we ook weer een uitgebreide agenda van festivals, concerten, sportieve evenementen deze zomer in la douce France en… we introduceren wijnkenner en vinpressionist Hubrecht Duijker die de lezers in de komende edities tips zal geven en mooie verhalen zal vertellen over de Franse wijnstreken, te beginnen met de Jura.

Kortom, een zonnetje in het schap straalt je tegemoet in de komende weken. Met deze zomereditie introduceren we direct ook onze nieuwe website waar je nu bent. Nieuw is dan ook dat we je bij een aantal artikelen een online ‘Afslag’ aanbieden met extra inspiratie of een handige routekaart, passend bij het artikel.

Lezen van En Route magazine is nog nooit zo leuk geweest!

 

 

Deel dit artikel

Ook interessant voor jou

Tips voor jouw vakantie